Olive Tin Pakej Borong

RM150RM400 (-63%)

In stock

Compare

OLIVE TIN

OLIVE TIN merupakan minuman tambahan yang diformulasi khas dengan gabungan BUAH TIN dan BUAH ZAITUN, serta campuran bahan terbaik iaitu VITAMIN C, ARABIC GUM, INULIN, PREBIOTIK, PROBIOTIK, & 5 STRAIN LIVE CULTURE yang mempunyai khasiat istimewa dan bermanfaat kepada Anda yang mengamalkan OLIVE TIN ini.

Terdapat 8 bahan utama yang terkandung di dalam OLIVE TIN :

1. BUAH TIN

2. BUAH ZAITUN

3. VITAMIN C

4. ARABIC GUM

5. INULIN

6. PREBIOTIK

7. PROBIOTIK

8. 5 STRAIN LIVE CULTURE

9. OMEGA 3

 

CARA PENGAMBILAN OLIVE TIN

Cara pengambilan minuman tambahan OLIVE TIN yang disarankan ialah :

1. Bancuh 2 scoop (20g) OLIVE TIN bersama 120 ml air sejuk atau air bersuhu bilik.

2. Kacau sehingga rata & minum dengan tenang.

3. Amalkan 2 kali sehari :
1 kali waktu PAGI sebelum SARAPAN
1 kali waktu MALAM sebelum TIDUR

OLIVE TIN sangat sesuai diminum oleh golongan DEWASA & WARGA EMAS.

Average Rating

4.94

17
( 17 Reviews )
5 Star
94.12%
4 Star
5.88%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 Reviews For This Product

  1. 17

    by Shaharuddin Bin Shaid

    Kali ke 4 order

  2. 17

    by Anisah Binti Mat Noor

    Alhamdulillah produk yg bagus terutama utk anak2 Saya berumur 13 tahun keatas. Bahan yg terkandung dlm Olive tin (Probiotic Dan prebiotik) membantu masalah usus anak2 alhamdulillah. Now repeat order for 2nd time. Beli borong Mudah😍. InsyaAllah semoga menjd asbab kepada kebaikkan kesihatan anak2 Dan keluarga.

  3. 17

    by ROHANI BINTI CHE MAT

    Alhamdulillah. Product bagus. Ini kali ke 4 saya order. 1 daripadanya order melalui hq.

  4. 17

    by Mazlam Muda

    Kebanyakan pembeli memberi pujian kpd produk… Mungkin betul2 baik hasilnya

  5. 17

    by Kaulin Bin Muda (verified owner)

    Berkesan, nak terus order

  6. 17

    by NURJANNAH BINTI BORHAN

    saya dah repeat beli 10 botol, memang terbaik! saya satu keluarga sukaaa sngat rasa dia masam maniss😋 dri umur 7-50 tahun, ibu berpantang semua suka minum, part yang paling best rasa macam dia cuci perut kita if kita minum pagi2 b4 breakfast, kalau amalkan minum konfem lepas makan melabur, tu yg minat sngat nn air ni, ni saya nak repeat lagi 5 botol👍

  7. 17

    by Rosli bin abu sarim

    Terbaik

  8. 17

    by Jaa kitee

    Barang sampai dgn baik terbaik arrrr

  9. 17

    by ahmad fadzli bin mohamed husin

    saya amat berpuas hati. bila.minum sedap dan telah repeat kali ke 2 beli 5 botol

  10. 17

    by Hisyam HS

    Repeat so many times for my family.

  11. 17

    by Zue

    Terbaik olive tin saya dah order dkt 20 botol… Alhamdulillah

  12. 17

    by Noor juliana binti yasin

    Sedap dan sihat

  13. 17

    by NORYATI MAHMUD

    Memang terbaik saya dah habiskan 6 botol pesanan ni adalah pakej yg ke 2,sebab stok nak kehabisan

  14. 17

    by NORIZAN BINTI HISHAM

    Alhamdulillah..kami sekluarga amalkan olivetin,mmg terbaik..anak2 pun suka rasanye.

  15. 17

    by Siti Aishah Mohamad

    Saya dah pernah beli sblm ni 3tin.. mmg kolestrol sy turun..Alhamdulillah

  16. 17

    by Siti Aisha bte Mohd Moksin

    Saya dah amalkan 3 bulan, Alhamdulillah bermanfaat untuk kami sekeluarga 🥰

  17. 17

    by NURUL HIDAYAH BINTI AMINNUDDIN

    Produk yang sesuai untuk anak2 dan warga emas yang mengalami masalah pencernaan..

error: Content is protected !!

Category

Olive Tin Pakej Borong

RM150RM400 (-63%)

Add to Cart