Olive Tin Pakej Borong

RM150RM400 (-63%)

In stock

Compare
SKU: Z8NV5 Categories: , , , ,

Description

OLIVE TIN

OLIVE TIN merupakan minuman tambahan yang diformulasi khas dengan gabungan BUAH TIN dan BUAH ZAITUN, serta campuran bahan terbaik iaitu VITAMIN C, ARABIC GUM, INULIN, PREBIOTIK, PROBIOTIK, & 5 STRAIN LIVE CULTURE yang mempunyai khasiat istimewa dan bermanfaat kepada Anda yang mengamalkan OLIVE TIN ini.

Terdapat 9 bahan utama yang terkandung di dalam OLIVE TIN :

1. BUAH TIN

2. BUAH ZAITUN

3. VITAMIN C

4. ARABIC GUM

5. INULIN

6. PREBIOTIK

7. PROBIOTIK

8. 5 STRAIN LIVE CULTURE

9. OMEGA 3

 

CARA PENGAMBILAN OLIVE TIN

Cara pengambilan minuman tambahan OLIVE TIN yang disarankan ialah :

1. Bancuh 2 scoop (20g) OLIVE TIN bersama 120 ml air sejuk atau air bersuhu bilik.

2. Kacau sehingga rata & minum dengan tenang.

3. Amalkan 2 kali sehari :
1 kali waktu PAGI sebelum SARAPAN
1 kali waktu MALAM sebelum TIDUR

OLIVE TIN sangat sesuai diminum oleh golongan DEWASA & WARGA EMAS.

Reviews (49)

Average Rating

4.98

49
( 49 Reviews )
5 Star
97.96%
4 Star
2.04%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Add a review

Your email address will not be published.

49 Reviews For This Product

  1. 49

    by Shaharuddin Bin Shaid

    Kali ke 4 order

  2. 49

    by Anisah Binti Mat Noor

    Alhamdulillah produk yg bagus terutama utk anak2 Saya berumur 13 tahun keatas. Bahan yg terkandung dlm Olive tin (Probiotic Dan prebiotik) membantu masalah usus anak2 alhamdulillah. Now repeat order for 2nd time. Beli borong Mudah😍. InsyaAllah semoga menjd asbab kepada kebaikkan kesihatan anak2 Dan keluarga.

  3. 49

    by ROHANI BINTI CHE MAT

    Alhamdulillah. Product bagus. Ini kali ke 4 saya order. 1 daripadanya order melalui hq.

  4. 49

    by Mazlam Muda

    Kebanyakan pembeli memberi pujian kpd produk… Mungkin betul2 baik hasilnya

  5. 49

    by Kaulin Bin Muda (verified owner)

    Berkesan, nak terus order

  6. 49

    by NURJANNAH BINTI BORHAN

    saya dah repeat beli 10 botol, memang terbaik! saya satu keluarga sukaaa sngat rasa dia masam maniss😋 dri umur 7-50 tahun, ibu berpantang semua suka minum, part yang paling best rasa macam dia cuci perut kita if kita minum pagi2 b4 breakfast, kalau amalkan minum konfem lepas makan melabur, tu yg minat sngat nn air ni, ni saya nak repeat lagi 5 botol👍

  7. 49

    by Rosli bin abu sarim

    Terbaik

  8. 49

    by Jaa kitee

    Barang sampai dgn baik terbaik arrrr

  9. 49

    by ahmad fadzli bin mohamed husin

    saya amat berpuas hati. bila.minum sedap dan telah repeat kali ke 2 beli 5 botol

  10. 49

    by Hisyam HS

    Repeat so many times for my family.

  11. 49

    by Zue

    Terbaik olive tin saya dah order dkt 20 botol… Alhamdulillah

  12. 49

    by Noor juliana binti yasin

    Sedap dan sihat

  13. 49

    by NORYATI MAHMUD

    Memang terbaik saya dah habiskan 6 botol pesanan ni adalah pakej yg ke 2,sebab stok nak kehabisan

  14. 49

    by NORIZAN BINTI HISHAM

    Alhamdulillah..kami sekluarga amalkan olivetin,mmg terbaik..anak2 pun suka rasanye.

  15. 49

    by Siti Aishah Mohamad

    Saya dah pernah beli sblm ni 3tin.. mmg kolestrol sy turun..Alhamdulillah

  16. 49

    by Siti Aisha bte Mohd Moksin

    Saya dah amalkan 3 bulan, Alhamdulillah bermanfaat untuk kami sekeluarga 🥰

  17. 49

    by NURUL HIDAYAH BINTI AMINNUDDIN

    Produk yang sesuai untuk anak2 dan warga emas yang mengalami masalah pencernaan..

  18. 49

    by sidek bin salleh

    good product

  19. 49

    by Yahaya bin saidin @ talib Yahaya

    X igt kali keberapa oder…tapi mmg terbaik sgt2….melancar kan pembuangan air besar….dan bermacam2 lg….

  20. 49

    by Azmi Bin Abdul Aziz

    Minuman sunah yg patut di amalkan sebab sungguh menyegarkan

  21. 49

    by SATINAH BT MAHMOOD

    Kali ke 4 order

  22. 49

    by Samsir Bin Radin Taib

    produk yg baik untuk seisi keluarga

  23. 49

    by SI ANUAR BIN BERAHIM

    Terbaik untuk kesihatan

  24. 49

    by Yetti Ariyani Suwahyo

    Alhamdulillah dh kali ke 3 order,sakit kepala berkurangan,berat badan dh turun 7 kg,rasa ringan dan senang buat kerja

  25. 49

    by Siti Bainah binti Saad

    Dah repeat banyak kali dah

  26. 49

    by ISKANDAR RIDZWAN

    Alhamdulillah, produk terbaik

  27. 49

    by ISKANDAR RIDZWAN

    Alhamdulillah, produk terbaik untuk semua.

  28. 49

    by Norhayati binti Osman

    Kali ke 3 oder olive tin pakej borong..alhmdulillah badan rasa sihat & bertenaga

  29. 49

    by Yetti Ariyani Suwahyo

    Terbaik,Alhamdulillah sakit kepala berkurangan,berat badan dh turun 7 kg,rasa ringan

  30. 49

    by Mohd Yazid bin Seman

    Minuman terbaik

  31. 49

    by Nihayah Taib

    Jus minuman tambahan untuk kesihatan yg sangat berkhasiat. Semestinya mudah untuk pencernaan…Alhamdulillah……

  32. 49

    by Nihayah Taib

    Alhamdulillah….jus minumam tambahan untuk kesihatan. Sangat bermanafaat.

  33. 49

    by Nihayah Taib

    Alhamdulillah….jus minumam tambahan untuk kesihatan. Sangat bermanafaat. Sangat recommended 👍🏻

  34. 49

    by Norrahimah binti ngadirun

    Alhamdulillah .dah 16 botol dah saya minum. Kolestrol saya turun. Productni bagus. Saya nk teruskan minumnya.saya amalkan minum bersama keluarga

  35. 49

    by Effa omar

    Olivetin mmng sgt bgus dh brulangkli sya beli utk siisi kluarga mantap brkesan sbgai ikhtiar utk kita trus sihat syukur alhamdulilah

  36. 49

    by Norfazilah zamzuri

    Olive tin mmg terbaik..

  37. 49

    by Muhammad Arif bin Yusoff

    Alhamdulillah produk yg baik utk kesihatan. Sblm ni sy amik kapsul skrg bancuh jer dgn air n rasanyer sedap anak2 pun suka. Baik utk sekeluarga

  38. 49

    by Muhammad Arif bin Yusoff

    Alhamdulillah… Produk yg baik untuk kesihatan keluarga

  39. 49

    by Fatimah Yusuf

    Alhamdulillah ..
    Kandungan 9 Bahan yg terdapat dalam Olive Tin
    Memang terbaik 👍👍👍
    Sangat membantu ,. Badan berasa sehat
    Recommended ,.. dapatkan Olive Tin untuk Kesihatan Anda yg berpanjangan ..

  40. 49

    by Azrul Ezwan

    Alhamdulillah.
    Istiqamah sudah amalkan 9 bekas. Amat berkesan membantu masalah sembelit.

  41. 49

    by MOHD KHAIROL BIN JAMIL

    Makanan sunnah yang sepatutnya menjadi amalan harian umat MUHAMMAD S.A.W.

    ‘Amalan Cemerlang Hidup Gemilang’

    Alhamdulillah

    #2814

  42. 49

    by Ahmad Fawwaz Bin Hasan (verified owner)

    Terbaik

  43. 49

    by Hasbullah bin Salam

    Terminat, terpikat, terbaik..👍👍👍👍

  44. 49

    by Shuhelniwati

    Kali ke 2

  45. 49

    by norhaslina binti hasan

    Produk ni sangat bagus

  46. 49

    by norhaslina

    Produk ini bagus

  47. 49

    by Ezhar bin Mustafa

    Alhamdulillah … produk yg bagus.. repeat order kali ke-2 ..

  48. 49

    by Ezhar bin Mustafa

    Alhamdulillah … produk yg bagus.. repeat order kali ke-2 ..kencing manis,darah tinggi dah turun.. badan pun rasa ringan..

  49. 49

    by Syahida (verified owner)

    Repeat order. Beli borong 5 tin. Rasa Yang sedap. Yang penting tubuh rasa lebih segar dan ringan dalam melakukan aktiviti harian

error: Content is protected !!

Shop By Departments

Cart

No products in the cart.